•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Petrezselymes sajtkrémmel töltött csirkemell

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A 4 darab csirkemell közepét felszúrjuk egy nagyobb késsel.

  2. A petrezselyemlevelet felaprítjuk és hozzáadjuk a sajtkrémhez, amelyet Ízvarázzsal ízesítettünk.

  3. Kiskanállal megtöltjük a csirkemellet, a mellek végét fogpiszkálóval zárjuk le.

  4. Alaposan panírozzuk be a húst, forgassuk bele a lisztbe, a tojásba, végül a zsemlemorzsába, és kissé nyomkodjuk is rá a masszát.

  5. Tegyük a csirkemelleket sütőpapírral bélelt tepsibe és 250 fokon 15-18 perc alatt, forgatás nélkül süssük aranybarnára.

#okostipp

Ha szeretnénk, hogy a töltelék íze a ropogós panírban is visszaköszönjük, keverjünk a zsemlemorzsához is egy kevés Ízvarázst.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére