•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Picadillo sertésből vagy marhahúsból

Hozzávalók
  • 1/2 kg darált sertéshús (lehet marhahússal keverni, vagy csak marhahús, ízlés szerint)1/2 nagy vagy 1 kis hagyma, apróra vágva2-3 gerezd (ízlés szerint)1 kápia paprika, zöldpaprika vagy konzerv10-15 magvalt zöld olajbogyó szeletelvemazsola1 csésze fehérb fokhagyma
  • 1/2 kg darált sertéshús (lehet marhahússal keverni, vagy csak marhahús, ízlés szerint)1/2 nagy vagy 1 kis hagyma, apróra vágva2-3 gerezd fokhagyma (ízlés szerint)1 kápia paprika, vagy konzerv10-15 magvalt zöld olajbogyó szeletelvemazsola1 csésze fehérbor zöldpaprika
  • 1/2 kg darált (lehet marhahússal keverni, vagy csak marhahús, ízlés szerint)1/2 nagy vagy 1 kis hagyma, apróra vágva2-3 gerezd fokhagyma (ízlés szerint)1 kápia paprika, zöldpaprika vagy konzerv10-15 magvalt zöld olajbogyó szeletelvemazsola1 csésze fehérb sertéshús
  • 1/2 kg darált sertéshús (lehet marhahússal keverni, vagy csak marhahús, ízlés szerint)1/2 nagy vagy 1 kis hagyma, apróra vágva2-3 gerezd fokhagyma (ízlés szerint)1 kápia paprika, zöldpaprika vagy konzerv10-15 magvalt zöld szeletelvemazsola1 csésze fehérb olajbogyó
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A darált húst, felaprózott hagymát és fokhagymát párold meg 2 evőkanál olívaolajban
  2. Add hozzá a paprikát, paradicsomszószt, bort, mazsolát, szeletelt olajbogyó és a fűszereket
  3. Hagyd alacsony lángon, amíg a bor felszívódott, és az étel sűrű nem lesz (kb
  4. 20-25 perc)
  5. Az első művelet, a hús, hagyma, fokhagyma és paprika párolása nagyon fontos, itt lehet megpirítani a hozzávalókat, ezért ezt a műveletet végezd úgy 15-20 percig

#okostipp Melegen tálald főtt rizzsel. A rizset sós vizben főzd, amelyhez kell adni 1 evőkanál olajat is. Jó étvágyat! A receptet peruzele ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére