<
 

Piedone penne

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A vöröshagymát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk, a kolbászt félkarikára szeleteljük, a babot és a kukoricát leszűrjük, a chilit és a fokhagymát apróra vágtjuk.
  2. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát, majd rádobjuk a fokhagymát, a chilit és a kolbászt.
  3. Pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a babot és a kukoricát, megszórjuk MAGGI Ízvarázs ételízesítővel és rámorzsoljuk a MAGGI Füstölt ízű ízesítő kocát.
  4. Sózzuk, borsozzuk, majd rátesszük a paradicsompürét és 5-6 percig pirítjuk.
  5. Hozzáöntjük a ketchupot és egyet forralunk rajta. Ízlés szerint kevés cukorral ízesíthetjük.
  6. A tésztát kifőzzük, lecsepegtetjük és összeforgatjuk a raguval.

#okostipp Tálaláskor reszelt sajttal megszórjuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére