Pikáns csirkés-gombás tészta

Hozzávalók
  • 2 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Köszönjük a receptet a Nassolda blognak.

A tejszín és a paradicsom elsőre érdekes kombinációnak tűnhet, de ha kipróbáljuk, kellemes meglepetést tartogat. Válasszunk hozzá egy finom sajtot, és hagyjuk magunkat elvarázsolni!

Elkészítés
  1. Egy lábasban sós vizet forralunk, kifőzzük a tésztát, leszűrjük.

  2. Egy serpenyőben a felcsíkozott csirkemellet lepirítjuk.

  3. Beledobjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, bazsalikommal szórjuk, majd felöntjük a paradicsommal.

  4. Ahogy elkezd forrni, elkeverjük benne a Maggi Csípős Tyúkhúsleveskockát.

  5. Amikor megpuhult a csirke, beleöntjük a tejszínt, összeforraljuk. Beleforgatjuk a lecsepegtetett tésztát.

  6. Vajsajttal szórva tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére