•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Pikáns ízű töltött tojás

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Normál elkészítés
  • Vegetáriánus

Újragondoltuk a klasszikus töltött tojást és csípős töltelékkel dobtuk fel. Könnyű vacsorának és előételnek is tökéletes, ráadásul előre elkészíthető. Mondjunk még pár jó indokot, miért próbáld ki?

Köszönjük a receptet Piszkének. 

Elkészítés
  1. A tojásokat kb. 7-8 perc alatt keményre főzzük. Miután kihűltek, meghámozzuk, majd kettévágjuk őket, a sárgájukat összetörjük.

  2. A fűszerkeveréket az olajat és a 0,5 dl tejszínt összekeverjük, majd az egészet kissé összemelegítjük.

  3. Hozzáadjuk a tojássárgáját és annyi tejszínt, hogy a masszát simára keverve habos, könnyen kenhető krémet kapjunk.
  4. Visszatöltjük a krémet a fél tojásokba és kevés chili porral, valamint zöldfűszerekkel díszítjük.

#okostipp

A tojásokat előző nap is megfőzhetjük és hűtőben tárolhatjuk, így 10 perc alatt elkészül ez a pikáns étel.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére