Pikáns töltött hús

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A felszeletelt tarját kiklopfoljuk, MAGGI Ételízesítővel megszórjuk és egy mélyebb tálba rakjuk, majd öntünk rá olajat, lefedjük és hűtőbe rakjuk 2-3 napra pácolódni.
  2. A mangót kimagozzuk, a héját eltávolítjuk és négyfelé vágjuk.
  3. A pácolt tarját lecsöpögtetjük, majd rárakjuk a negyed gyümölcsöket.
  4. A 2 ek. olajon picit megdinszteljük a megtisztított és apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a rizst a MAGGI Ételízesítőt és tovább dinszteljük. Ha megdinsztelődött felöntjük vízzel és puhára főzzük.
  5. A hússzeletet feltekerjük, majd fogpiszkálóval összetűzzük.
  6. Jénai tálba tesszük a hústekercseket, aláöntjük a bort és egy kis olajat, majd sütőben megsütjük. Az egyik oldalát 4 percig, a másikat 3 percig sütjük mikrohullámú sütőben.
  7. Egy edénybe felteszünk egy pici vizet, egy pici MAGGI Ételízesítőt és ebben főzzük meg a kínai karfiolokat al-dente módon.

#okostipp A töltött húsokat ferdén szeleteljük fel, mintha szalámit szeletelnénk, így sokkal jobban mutatnak.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére