Pincepörkölt

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A húsokat jól megmossuk, lecsepegtetjük és közepes kockára daraboljuk. A burgonyát és a zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk.
  2. Az előkészített húsokat kevés olajon megpirítjuk, felengedjük 5 dl vízzel, majd hozzáadjuk a MAGGI Pörkölt szaft ízesítő kockákat és a MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockát, valamint a felaprított fokhagymát és megpároljuk.
  3. A felkockázott burgonyát, paprikát és paradicsomot a majdnem kész pörköltbe tesszük, beleöntjük a vörösbort és annyi vizet, hogy ellepje, végül készre főzzük.

#okostipp Rakhatunk bele erős zöldpaprikát is.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére