•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Pirított csirkehús kelbimbóval

Hozzávalók
  • csirkehús (bármely húsos része megfelel)kelbimbó (800 g befőttesüveg)300 ml tej1 evőkanál liszt150 g tejföl1/2 csomag vajsó, bors
  • (bármely húsos része megfelel)kelbimbó (800 g befőttesüveg)300 ml tej1 evőkanál liszt150 g tejföl1/2 csomag vajsó, bors csirkehús
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Főzd meg a csirkehúst
  2. Tisztítsd meg a kelbimbót és forrázd le sós vízzel
  3. Vágd a csirkehúst darabokra, tegyél vajat egy serpenyőbe, és tedd rá a húst, öntsél rá vizet és sózd
  4. Hagyd alacsony lángon 10 percig
  5. Egy kisebb edényben keverd össze a lisztet és tejfölt
  6. Helyezd a tűzhelyre, majd add hozzá a maradék vajat, és hagyd főni, amíg a szósz megsűrűsödik
  7. Egy edénybe tedd be a kelbimbókat, öntsd rá a szószt, majd a húst is
  8. Alacsony lángon főzd 30 percig, és időnként kavargasd meg
  9. 10 perccel a vége előtt fűszerezd sóval és borssal
  10.   A kelbimbós pirított csirkehús receptjét droopina ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére