•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Pirított máj fűszeres mártással

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A májat beleforgatjuk a parmezánsajtba, majd rácsavarjuk a császárszalonna-szeleteket, amit fogpiszkálóval tűzünk össze
  2. Kivajazott tepsibe helyezzük és sütőbe tesszük (takarjuk le a tepsit, amennyire lehet)
  3. A mártáshoz megpirítjuk a foghagymát és egy kis paprikát, majd az egészet összeturmixoljuk, természetesen sózzuk, borsozzuk
  4. Ezzel a szósszal tálaljuk a májakat
  5. Ezzel az eljárással a májnak a libamájhoz hasonló állaga lesz

#okostipp A mártással tálaljuk. A receptet BD ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére