•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

PIRÍTOTT TÉSZTA CSIRKÉVEL

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Az ujjnyi vastagságúra vágott csirkemellet ízlés szerint sózzuk és az olajon 5-7 percig serpenyőben pirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott répát és a felkarikázott póréhagymát, további 5 percig pirítjuk.
  3. Végül hozzáadjuk a kifőtt és leszűrt tésztát, a tasak tartalmát és a vizet, majd az egészet 5 perc alatt készre pirítjuk.

#okostipp A tésztát legalább 1,5 l vízben főzzük, a receptben használt vizet pedig a tészta főzővizéből tegyük félre. A leszűrt tésztát néhány cseppnyi olajjal forgassuk össze, hogy a felhasználásig ne ragadjon össze.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére