•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Pisztráng nyárson

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A halakat kibelezzük, gondosan megmossuk és leszárítjuk
  2. A nyársat a halak száján keresztül, 2-3-szor kígyóvonalszerűen átszúrva a gerincszálkán, annyira toljuk fel, hogy a nyárs a farok végén kicsit kilátsszon
  3. A nyársra húzott halakat beszórjuk kívül-belül sóval és borsos paprikakeverékkel
  4. Parázs fölött forgatva sütjük
  5. A szalonnát külön nyársra húzzuk, sakktáblaszerűen bevagdossuk
  6. Sütés közben a kiolvadó zsírt a halakra csöpögtetjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére