•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Polip citromos mártásban

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A polipot megtisztítjuk és bedörzsöljük sóval, majd kicsit megklopfoljuk
  2. Egy fazékba 2 l vizet felteszünk főni
  3. Ha forr, beletesszük  a babérlevelet, sót és egy gerezd megtisztított fokhagymát, majd  hozzáadjuk a húst és egy órát főzzük
  4. Amikor megfőtt, levesszük a tűzről és néhány percig hagyjuk kihűlni, majd leszűrjük a vizet és feladagoljuk  a polipot
  5. Egy külön edényben a citromléből, olivaolajból, és az apróra vágott petrezselyemből, só és bors hozzáadásával  szószt készítünk
  6. Ezt összekeverjük a hússal, majd fogyasztás előtt 8 órát hűvös helyen tároljuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére