•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Polipsaláta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A fagyasztott polipokat a kuktába tesszük és megfőzzük
  2. Miután megfőtt, levágjuk a csápjait, kivesszük a szemeit, és eltávolítjuk a bőrét
  3. A csirkemellhez hasonló fehér húst kapunk, amit apró darabokra vágunk, és olajban megsütünk
  4. A sütéssel a hús kissé megkeményedik, de nagyon ízletes lesz
  5. Ha nem sütjük meg, akkor viszont a hús puhább marad
  6. Ezután a fenti összetevőket hozzáadjuk, feltöltjük borral, és 30 percig főzzük
  7. A lé nem kell túlzottan elfőjön, és fontos, hogy pikáns ízesítésű legyen
  8. A polipsaláta nagyon egészséges!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére