•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Ponty a pácban

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Felfőzzük a vizet sóval és a végén beletesszük a hozzávalókat (zöldségeket), ezeket már nem főzzük, csak épp hogy belerakjuk és pár másodperc múlva eloltjuk a tüzet
  2. Nem kell hogy nagyon sós legyen a pác, de csak innen fogja szívni az ízeket a hal
  3. Egy edénybe tesszük a páclevet amit készítettünk
  4. Grillen hírtelen megsütjük a pontyot és amikor jónak látszik gyorsan bele tesszük a páclébe
  5. Ezzel a hadművelettel a sült ízt kibocsájtja a hal a lébe a fűszereket a pácléből pedig magába szívja
  6. Ez egy ősi tehnika amit már az egyitomiak használtak a hús (főleg halak) tartósítására
  7. A ponty a pácban receptet nenea Radu ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére