Pórés, fűszeres csirke

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

A csirke fűszeres szaftjában pároljuk a póréhagymát, amely kitűnő kiegészítő lesz a csirkéhez.

Elkészítés
  1. A póréhagymát mossuk meg és vágjuk 3-4 mm vastag karikákra.

  2. Olajozzunk ki négy, nagyobb darab alufóliát, rakosgassuk rá a karikára vágott póréhagymát, majd kenjük meg a tetejüket olajjal.

  3. A csirkemelleket vágjuk ujjnyi vastag szeletekre, kenjük meg olajjal, szórjuk meg a MAGGI Csirke fűszerkeverékkel.

  4. A befűszerezett csirkekockákat forró serpenyőben oldalanként 1 perc alatt pirítsuk meg.

  5. A megpirított csirkefalatokat helyezzük a póréhagymákra, zárjuk be szorosan a fóliát és pakoljuk rá egy tepsire.

  6. Sütőben 15 perc alatt süssük át, majd az utolsó 5 percben nyissuk ki a fóliacsomagok tetejét, hogy a hús kissé meg is piruljon.

#okostipp

A fóliában összegyűlt fűszeres szafttal locsoljuk meg a köretet is.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére