•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Portugál padlizsán

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A padlizsánokat mosás után vágd hosszában ketté, s vájd ki úgy, hogy kb
  2. két centi vastag faluk maradjon
  3. (Ne feledd elvenni a keserű ízt!) A lecsepegtetett, kisebb darabokra tört szardíniát óvatosan keverd össze a pattogatott kukoricával, két kockára vágott keménytojással, a felkockázott padlizsánhússal, a tojás sárgájával, az evőkanálnyi olajjal és az apróra vágott bazsalikomlevelekkel
  4. A mustárt keverd simára a vajjal, s kend ki vele a padlizsánok belsejét, majd halmozd beléjük a tölteléket
  5. Egy kiolajozott tűzálló tálban tedd őket az előmelegített sütőbe, s mérsékelt tűznél süsd
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére