•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Pudingos csigák

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A tojásokat a kristálycukorral habosra verjük, majd óvatosan hozzáadjuk a csokoládés pudingport és jól elkeverjük. A masszát sütőpapírral bélelt (30 cm x 35 cm) tepsibe öntjük és előmelegített sütőben 180 fokon 12 perc alatt megsütjük.
  2. Amikor megsült a sütőpapírt eltávolítjuk és egy tiszta konyharuhába tekerjük. A puncs ízű pudingport a kristálycukorral és a tejjel elkeverjük, majd sűrűre főzzük. A forró pudingot a tésztára kenjük és óvatosan feltekerjük úgy, hogy a végén egy 1,5 cm szegély üresen maradjon.
  3. Amikor kihűlt, 1 órára hűtőbe tesszük, majd felszeleteljük. A tészta végére csokoládé rudacskákat szúrunk és el is készültek a pudingos csigák.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére