•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Pulykakocsonya

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A filézett pulykacombokat kuktába tesszük
  2. Ráöntünk annyi pohár vizet, hogy egy kisujjnyival ellepje
  3. Belerakunk annyi kanál Vegetát, ahány pohár víz volt
  4. Tovább ízesítjük
  5. (Ajánlott: leostyán, szecsuáni bors, zellerevél) 1 órát kuktázzuk
  6. Közben keményre főzünk annyi tojást, amennyi alsócomb-filé volt
  7. A forró lébe rakjuk a héj nélküli tojásokat
  8. Ha kissé lehült, kifejtjük a húst és kupacba rakjuk
  9. Felszeleteljük a tojást és a formák aljára rakjuk
  10. Rárakjuk a húsdarabokat, majd rászűrjük a főzőlét
  11. Kifagyasztjuk a kocsonyát

#okostipp Citrommal tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére