•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Puncstorta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A gáztepsiben (38x30 cm) két 6 tojásos vízes piskótát készítek
  2. A formát mindkét lapból kivágom
  3. A vízből és a cukorból szirupot főzök
  4. A levágott piskóta darabokra ráöntöm, majd belekeverem a lekvárt, a diót, és a rumaromás vizet
  5. Az egész adag masszát elosztjuk az alsó piskóta lapon, majd rátesszük a felső piskótát
  6. A díszítéshez az egésze beborítjuk a kék marcipánmasszával, majd a többi részét a fehérből vágjuk ki és ételfestékkel színezzük

#okostipp Általában egy éjszakára tálalás előtt hűtőbe teszem.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére