•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Punjabi töltött padlizsán

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A köményből, a gránátalma magokból, a garam masalaból, a kurkumából, a fűszerpaprikából és gyömbér-fokhagyma szószból (ez jü helyetesítője a fokhagymának és a gyömbérnek) egy krémet keverünk ki
  2.   A padliszánokat bevágjuk, az aljától a szára fele, egy keresztet vágunk és ide nyomjuk be a krémet
  3. Külön készítünk egy curryt serpenyőben
  4. Olaj, gyömbér, fokhagyma, hagyma, paradicsom, zöld koriánder és csípős paprika kell hozzá
  5. Ebbe helyezzük a padlizsánokat, felöntjük meleg vízzel és lefedjük
  6. 30 percet főzzük

#okostipp Nem annyira mutatós étel, ezért ne ünnepen tálaljuk inkább, vagy bőséggel legyen dekorálva. A punjabi töltött padlizsán receptet peruzele ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére