•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Pusztapörkölt

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A zsíron lepirítjuk a megmosott és nagyobb kockákra vágott marhahúst. A burgonyát megtisztítjuk és hasábokra szeleteljük. A paradicsomot és a paprikát megmossuk, majd felkarikázzuk. A MAGGI Marhahúsleves kockából készített fél liter húslevest ráöntjük a húsra és lefedve pároljuk.
  2. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a burgonyát, a paradicsomot és a paprikát. Az egy evőkanál MAGGI Piros Magyaros Ízvarázs ételízesítővel, őrölt köménnyel, áttört fokhagymával és vörösborral ízesítjük, majd együtt készre főzzük.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére