•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

rakott kelkáposzta tejfölösen

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A kelkáposztát leveleire szedjük és enyhén sós vízben előfőzzük. A töltelékhez a hagymát meghámozzuk és apró kockákra vágjuk. Ezt olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, megszórjuk egy kevés piros paprikával, piros maggi ízvarázszal és felöntjük vízzel.

  2. Miután felforrt hozzáadjuk a rizst, sóval és borssal ízesítjük. A kelkáposztát lecsöpögtetjük, tepsibe tesszük és rárakjuk a készre főzött rizses húst. Az egészet tejföllel megkenjük és forró sütőbe helyezzük. Miután megsült négyzetekre vágva kínáljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére