•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Rakott puliszka baconnal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Én főzés szempontjábol nem vagyok a méregetés és pontosság híve, de azért igyekszem
  2. Na először is kb
  3. másfél liter vizet felteszek forrni egy csipetnyi sóval
  4. Amíg a víz felforr a füstölt szalonnát és a bacont vékony csíkokra vágva meg pirítom
  5. Forr a víz ezért a 40dkg kukoricaliszttel lassan folytonos keveréssel beleteszem a forrásba levő vízbe
  6. A puliszka alap ezzel el is készült
  7. A juhtúrót a tejföl felével kikeverjük, a sajtot pedig lereszeljuk
  8. A tepsit, amibe rakjuk, kikenjük a szalonnából kisült zsírral, és jöhet a móka
  9. A puliszkát szaggatom kanállal a tepsi aljára, erre jön a túró utána a szalonnás cucc és a finom sajtocska, és ezt legalább még egyszer megismételjük
  10. És mehet a sütőbe körülbelül 30 percre, de ha ropogósabban szeretjük, akkor lehet tovább is sütni
  11. Ezzel el is készült a finom ételünk
  12. Egytál ételként szoktam fogyasztani, de aki nagyon szereti a sülteket fogyaszthatja köretként is

#okostipp Egytál ételként javasolt a megmaradt tejföllel megbolondítani. Melegen javasolt a fogyasztása.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére