•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Rakott spagetti

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csomag tésztát enyhén sós vízben készre főzzük
  2. Amíg fő a tészta, apróra vágjuk a megtisztított hagymát, üvegesre pirítjuk olajban, majd hozzáadjuk a löncshús konzervet melyet sűrűn kevergetünk és kb 5 perc után levesszük a tűzről
  3. A paradicsompürét egy serpenyőben kevés víz hozzáadásával a fűszerekkel felforraljuk, ezt is félre tesszük
  4. A kifőtt tésztát leszűrjük
  5. Előveszünk egy kisebb de magasabb oldalú (kb 20cm*32*cm*6,5cm) tepsit az alját vékonyan olajozzuk
  6. A tészta harmadát a tepsi aljába helyezzük majd ráöntjük a paradicsom szósz felét, majd a második harmad tészta és ráöntjük a hagymás löncshúst , szépen elegyengetjük és végül a maradék tésztát is ráhelyezzük és leöntjük a maradék paradicsomszósszal, majd befedjük reszelt sajttal
  7. Végül sütőbe helyezzük és 180 C-on kb 30 perc alatt készre sütjük

#okostipp Melegítve másnap is kitűnő egytálétel. Szépen szeletelni viszont csak hidegen lehet igazán.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére