•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Rántott karalábé recept

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Állítsuk össze a szokásos rántott hús-panírt vagy készítsük el az egészséges változatát! A szokásos panírnál öntsünk egy mély tányérba lisztet, egy másikba zsemlemorzsát, a harmadikban pedig a tojást kavarjuk fel sóval, borssal
  2. Az egészséges változatnál a finomliszt helyett válasszuk a teljeskiőrlésűt, és a zsemlemorzsa helyett szárított búzacsírát (40%) keverjünk össze zabkorpával (60 %)
  3. Pároljuk meg FÉLIG a 2 centi vastagra vágott, hámozott karalábét, és forgassuk bele a kiválasztott panírba
  4. Forró olajban mindkét oldalát süssük aranybarnára
  5. Ha a diétás változatot szeretnénk, akkor kicsit jobban, de ne teljesen pároljuk meg a karalábét, vonjuk be a panírral, permetezzünk rá olivaolajat, és tegyük be a sütőbe
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére