•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Rántott töltött zsemle

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A zsemléknek levágjuk a kalapját és kivájjuk a belsejét
  2. Tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban hirtelen kisütjük, félretesszük
  3. Közben kevés olajon üvegesre pároljuk a hagymát, az apró kockákra vágott gombát rátesszük, sózzuk borsozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk
  4. Később a fedőt levéve elfőzzük a levét, meghintjük apróra vágott petrezselyemmel
  5. Az így kapott "tölteléket" a zsemlékbe halmozzuk, a tetejükre egy-egy nyers tojást ütünk és a sütőben addig sütjük, amíg a tojások meg nem dermednek
  6. Tartalmas levesek után főételnek is beillik
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére