•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Reszelt karalábé leves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A karalábét, a répát és a zellert nagyobb darabokra reszeljük le
  2. A hagymát felaprítjuk
  3. A répát jól megdíszteljük, hozzáadjuk a karalábét, a zellert és a hagymát
  4. Vízzel felöntjük és főni hagyjuk
  5. Én tettem hozzá egy kis ételízesítőt is és természetesen sót
  6. Amikor a karlábé megfőtt, a tojássárgákat egy tálban összekeverjük a tejföllel, ehhez hozzákeverünk egy kis forró levest, majd az egész levest a tálba öntjük

Tipp: Felaprított petrezselyemzölddel vagy kaporral és kenyérkockákkal tálaljuk. A receptet amalia aa ajánlotta

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére