•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Reszelt, túrós sütemény

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tészta alapanyagait összedolgozzuk, majd két cipót formázunk belőle, hűtőszekrénybe tesszük, hogy megkeményedjen és reszelhető legyen.
  2. Amíg a tészta megkeményedik, addig elkészítjük a tölteléket. A hozzávalókat összekeverjük egy tálba, majd utoljára kanállal óvatosan hozzákeverjük a tojásfehérjék keményre vert habját.
  3. Kizsírozott, lisztezett tepsit előkészítünk és az egyik gombócot belereszeljük az almareszelő durvább oldalán. Szépen kanalanként rátesszük a túrós tölteléket és elsimítjuk.
  4. A második cipót ráreszeljük a tetejére és előmelegített sütőben megsütjük.
  5. Ha megsült és kihűlt tálalható is.

Tipp: Porcukorral is meglehet hinteni.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére