Rizses, rakott kelkáposzta

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A kelkáposztát megmossuk és leveleire szedjük. A rizst megfőzzük MAGGI Ízvarázs ételízesítővel ízesített vízben.
  2. Az apróra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk és a darált húst hozzáadva pörkölt alapot készítünk.
  3. A kelkáposztát MAGGI Ízvarázs ételízesítővel és a fenti fűszerekkel ízesített forró vízben 2 perc alatt megfőzzük, de vigyázzunk, nehogy nagyon összeessen.
  4. Egy kiolajozott tepsi aljába terítjük a káposztaleveleket, ráhalmozzuk a főtt rizst, erre a pörkölt alapot és ezt annyiszor ismételjük, ameddig el nem fogy minden hozzávalónk
  5. A tetejét a tejfölből és a tojásból készített mártással öntjük le.
  6. Előmelegített sütőben 200 fokon alufóliával letakarva 15 percig sütjük, majd takarás nélkül még kb. 15 percig pirítjuk.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére