•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Robi torta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A piskóta tésztához a tojásokat szétválasztom
  2. A fehérjébe 10 dkg cukrot és 6 evőkanál vizet teszek és kemény habbá verem! A sárgáját 20 dkg cukorral és 6 evőkanál vízzel kihabosítom!Amennyire lehet sűrűre "habverőzöm"! A fehérjés habhoz adagolom a sárga krémet és a mákot
  3. 180 fokra előmelegített sütőben 3 adagban készítem el a piskóta lapokat!Tehát 3 részre osztom a masszát,majd egyenként sütöm
  4. A krémhez felverem a tejszínt,majd belekeverem a cukrot,a joghurt felét és a citromok reszelt héját és levét
  5. Az egyik piskóta lapot kapcsos tortaformába teszem
  6. A zselatint gyöngyözésig melegítem 1,5 dl vízzel,majd belekeverem a maradék joghurtot
  7. Ezt a tejszínes krémhez keverem
  8. A piskótára öntöm a krém harmadát,majd ráteszem a következő lapot
  9. Megint krém,piskóta és végül krémmel "takarom" be
  10. Ha lehet egész éjszakára hűtőbe teszem,de legalább 5 órára!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére