•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

ROSTON CSIRKÉS FŰSZERVAJAS SALÁTA

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Salátát kívánnál a nyári forróságban, de a húst sem hanyagolnád? Az alábbi grillcsirkés színkavalkád biztosan tetszeni fog :) Köszönjük a receptet Piszkének!

Elkészítés
  1. A húst kisujjnyi csíkokra vágjuk, és a 3 ek. olajjal elkevert fűszerkeverékkel bepácoljuk egy órára.

  2. A bacont kisujjnyi vastag csíkokra vágjuk, majd a tejeskukoricát együtt megpirítjuk (A kukoricát 2 percenként forgassuk el egy kicsivel, így grillezzük körbe.)

  3. Felszeleteljük a zöldségeket: 

    A kukoricaszemeket vágjuk le a csőről egy éles késsel. A sárgadinnyét 2x1 cm-es darabokra, a lilahagymát nagyon apró kockákra, a paprikát 2x0,5cm-es darabokra vágjuk.

  4. A húst a grillen pár perc alatt átpirítjuk.

  5. A fűszervajhoz való fűszerkeveréket elkeverjük 3 ek olívaolajjal, és hozzáadunk egy ek. lime levet.

  6. A madársalátát egy nagy tálba helyezzük, átforgatjuk a zöldségekkel-dinnyével, hozzáadjuk a húst és a bacont, meglocsoljuk az öntettel, tálaláskor egy-egy lime gerezddel díszítjük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére