Rozmaringos, lassan sült karajszeletek

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

Az omlós, vajpuha hús titka az alacsony hőfokon, lassan sütés. Ehhez először kérget pirítunk a húsra, és 5 perc munka után csak annyit kell tennünk, hogy 3 óra múlva kihúzzuk a sütőből a tökéletesen átsült, kívül pirult, ízletes szaftban úszó szeleteket.

Köszönjük a receptet Piszkének.

Elkészítés
  1. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk és tapadásmentes serpenyőben, a felforrósított olajon oldalankét 2 perc alatt megpirítjuk.

  2. Hőálló tálba rakjuk, hozzáadunk 1 dl vizet és a Húsvarázs ízesítőt, megszórjuk a törött borssal, mellérakjuk a rozmaringágat.

  3. Szorosan lefedjük a tálat alufóliával és 120 fokos sütőben 3 óra alatt lassan puhára sütjük.

#okostipp

Egyszerű rizsköret is tökéletes kísérője, de a szaft miatt a burgonyakrokett is jó párosítás.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére