•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Rózsi szelet

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tészta hozzávalóit a kakaópor kivételével összegyúrom, és a tésztát három részbe veszem
  2. Az egyik felébe egy kanál tejföllel belegyúrom a kakaóport
  3. A két sárga lapot és a csokis lapot közepes méretű tepsibe kisütöm 180 fokon
  4. Az alsó lap világos, erre sárgabarack lekvárt kentem, és a csokis lapot ráhelyeztem
  5. A pudingot a tejjel szokásos eljárással felfőzöm, és kihűtöm
  6. A margarinból és porcukorból krémet készítek a kihűlt pudinggal összekeverem és a csokis lapra simítom
  7. Erre jön a világos lap és a gőz felett felvert tojásfehérje hab
  8. A habot pedig olvasztott csokival díszítettem
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére