•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Rukkolával, mozarellával és erdei sonkával töltött gombafejek, pritaminos bulgur

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

Ez a recept a tavaszi receptverseny különdíj nyertese esztétikum kategóriában. Köszönjük szépen a feltöltést!smiley

Elkészítés
  1. Kitörjük a megtisztított gomba tönkjeit. A gombafejeket megtöltjük a nyers, apró kockákra vágott sonkával, hámozott paradicsommal, sózzuk, borsozzuk.

  2. Minden gombafejre ízlés szerint rászórjuk a reszelt füstölt mozzarella sajtot. A paradicsomokat megszórhatjuk szárított bazsalikommal, vagy oregánóval. Előmelegített sütőben 200 °C-on sütjük.

  3. A bulgurt megmossuk, a kaliforniai paprikát felkockázzuk. A serpenyőben a kaliforniai paprikát pici olajon megpirítjuk. A bulgurt átmossuk, MAGGI Ízvarázzsal, sóval fűszerezzük, majd annyi vízzel, amennyi épp ellepi feltesszük kb. 5 percre főni, ezután összekeverjük a pritamin paprikával.

  4. Az erdei sonka szeleteket is megtöltjük mozarellával, feltekerjük és hirtelen átsütjük.

  5. Tálalás: a bulgurt egy tányérra halmozzuk, majd ráhelyezzük az erdei sonkát, a tetejére pedig a töltött gombafejet. Megszórjuk rukkola salátával.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére