•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sajtkrémes csészécskék

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A sajtkrémes csészécskékhez vágd le a paradicsomok felső részét, hogy kis sapkákat kapj
  2. Távolítsd le a paradicsomok belsejét, majd töltsd meg sajtkrémmel
  3. Készíts a tojásfehérjékből kis füleket a paradicsomcsészékre
  4. A még nagyobb hatásért, készíts gőzt uborkacsíkokból
  5. Az elején levágott paradicsomsapkákat pedig használd fel csészealjként

Tipp: A sajtkrémes csészécskéket bármilyen ünnepi asztalnál felszolgálhatod előételként. Az receptet Pica ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére