•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sajtos cannelloni

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A fetát felverjük, hozzáadjuk a kis kockákra vágott sonka darabkákat, a petrezselymet és borssal fűszerezzük
  2. (lehet még zöldhagymát és gombát tenni bele) A besamel szószhoz, megolvasztjuk a vajat és belekeverjük a lisztet, hozzáöntjük a tejet lassanként, kevergetve
  3. Sózzuk, borsozzuk, kevergetjük még krémes nem lessz
  4. Fel teszünk forrni 1 liter vizet egy kis sóval
  5. Amikor fő, beletesszük a cannelloni 2-3 percre
  6. Ügyesen kiszedjük hogy ne törjenek el
  7. Hideg vízzel kicsit lemossuk, majd tálcára tesszük
  8. Megtöltjük a cannellonikat a túrókrémmel
  9. A tepsibe teszünk egy réteg besamel szószt, rá a cannellonit és a tetejére öntjük a maradék besamelt
  10. Parnezánnal megszórjuk és 20-25 percre sütőbe tesszük

#okostipp Melegen tálaljuk. A sajtos cannelloni receptet Pica ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére