•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sajtos csirke epres salátával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

A nyár egyik legkedvesebb gyümölcse zöldsalátával és sajtos csirkével, egy igazán kényeztető fogásért. 

Elkészítés
  1. Dörzsöljük be a hússzeleteket a fűszerkeverékkel ízlésünk szerint.

  2. Keverjük össze a salátához valókat (eper, madársaláta, rukkola, mandula, újhagyma, mák), majd ízlés szerint sózzuk és locsoljuk meg vinaigrette-tel.

  3. Egy serpenyőben, kevés olajon pirítsuk meg a hússzeleteket, majd fordítsuk meg, tegyük rá a sajtszeletet és úgy süssük készre a húst.

  4. Tálaljuk a húst sok salátával.

#okostipp

A vinaigrette öntetet akár házilag is elkészíthetjük, ehhez egy evőkanál ecetet, egy teáskanál mustárt, két evőkanál olajat és egy teáskanál mézet keverjünk össze.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére