•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sajtos és túrós sültburgonya

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Főzd meg egy kicsit a burgonyákat (nem teljesen) és vágd szeletekre
  2. Keverd össze a tojásokat a tejföllel
  3. 1 tepsi: burgonya, tömlőtúró, burgonya, tojással kevert tejföl, füstölt sajt
  4. 2 tepsi: burgonya, zöldfűszeres sajt, burgonya, sajt zöldfűszer nélkül, burgonya, tojással kevert tejföl, fűszerpaprika
  5. Tedd a tálcákat sütőbe, amíg kiállják a fogpiszkáló próbát
  6. A sajtos burgonya finomabb hidegen, kockákra vágva, a túrós finomabb melegebben

#okostipp Mindkettőt (vagy bármilyen más variációt) tálalhatod köretként sültek mellé vagy mint önálló fogás (egy salátával) vagy hideg előételként, kockákra vágva. A receptet BD ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére