•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sajtos fűszeres muffin

Hozzávalók
  • 30 dkg liszt 1 egész 1/2 csomag sütőpor 1/2 kiskanál szódabikarbóna 1 kiskanál szárított petrezselyemzöld 1/2 kiskanál oregánó 100 g reszelt parmezán sajt 50 g trappista sajt 2 dl kefir 5 dkg olvasztott margarin tojás
  • 30 dkg liszt 1 egész tojás 1/2 csomag sütőpor 1/2 kiskanál szódabikarbóna 1 kiskanál szárított petrezselyemzöld 1/2 kiskanál oregánó 100 g reszelt parmezán sajt 50 g trappista sajt 2 dl 5 dkg olvasztott margarin kefír
  • 30 dkg liszt 1 egész tojás 1/2 csomag sütőpor 1/2 kiskanál szódabikarbóna 1 kiskanál szárított petrezselyemzöld 1/2 kiskanál oregánó 100 g reszelt parmezán 50 g trappista 2 dl kefir 5 dkg olvasztott margarin sajt
  • 30 dkg liszt 1 egész tojás 1/2 csomag sütőpor 1/2 kiskanál 1 kiskanál szárított petrezselyemzöld 1/2 kiskanál oregánó 100 g reszelt parmezán sajt 50 g trappista sajt 2 dl kefir 5 dkg olvasztott margarin szódabikarbóna
  • 30 dkg liszt 1 egész tojás 1/2 csomag sütőpor 1/2 kiskanál szódabikarbóna 1 kiskanál szárított 1/2 kiskanál oregánó 100 g reszelt parmezán sajt 50 g trappista sajt 2 dl kefir 5 dkg olvasztott margarin petrezselyemzöld
  • 30 dkg 1 egész tojás 1/2 csomag sütőpor 1/2 kiskanál szódabikarbóna 1 kiskanál szárított petrezselyemzöld 1/2 kiskanál oregánó 100 g reszelt parmezán sajt 50 g trappista sajt 2 dl kefir 5 dkg olvasztott margarin liszt
  • 30 dkg liszt 1 egész tojás 1/2 csomag sütőpor 1/2 kiskanál szódabikarbóna 1 kiskanál szárított petrezselyemzöld 1/2 kiskanál oregánó 100 g reszelt sajt 50 g trappista sajt 2 dl kefir 5 dkg olvasztott margarin parmezán
  • 30 dkg liszt 1 egész tojás 1/2 csomag 1/2 kiskanál szódabikarbóna 1 kiskanál szárított petrezselyemzöld 1/2 kiskanál oregánó 100 g reszelt parmezán sajt 50 g trappista sajt 2 dl kefir 5 dkg olvasztott margarin sütőpor
  • 30 dkg liszt 1 egész tojás 1/2 csomag sütőpor 1/2 kiskanál szódabikarbóna 1 kiskanál szárított petrezselyemzöld 1/2 kiskanál 100 g reszelt parmezán sajt 50 g trappista sajt 2 dl kefir 5 dkg olvasztott margarin oregánó
  • 30 dkg liszt 1 egész tojás 1/2 csomag sütőpor 1/2 kiskanál szódabikarbóna 1 kiskanál szárított petrezselyemzöld 1/2 kiskanál oregánó 100 g reszelt parmezán sajt 50 g trappista sajt 2 dl kefir 5 dkg olvasztott margarin
  • 30 dkg liszt 1 egész tojás 1/2 csomag sütőpor 1/2 kiskanál szódabikarbóna 1 kiskanál szárított petrezselyemzöld 1/2 kiskanál oregánó 100 g reszelt parmezán sajt 50 g sajt 2 dl kefir 5 dkg olvasztott margarin trappista
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A lisztet elkeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával, az oregánóval, a petrezselyemmel és a reszelt sajttal
  2. Hozzáadjuk a kefirt, az olvasztott vajat, végül a tojást
  3. A muffin formákat kikenjük zsiradékkal, majd megtöltjük a masszával és mindegyikre teszünk reszelt sajtot
  4. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb
  5. 20-25 perc alatt tűpróbáig sütjük
  6. A muffinokat a formában hagyjuk teljesen kihűlni
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére