•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sajtos, húsos palacsinta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A palacsintatészta elkészítésével kezdjük: Felverjük a tojásokat, hozzáadjuk a sót, az olajat, a lisztet, jól elkeverjük, majd sörrel felhígítjuk, és megsütjük a palacsintákat
  2. Az apróra vágott hagymát, a sárgarépát és egy kevés fokhagymát egy edényben megpirítunk, majd hozzáadjuk a darált húst és a paradicsomlét, majd addig főzzük, amíg a víz elpárolog
  3. Előbb hagyjuk kihűlni, majd ízesítjük a húst: ízlés szerit sózzuk, borsozzuk, hozzáadunk egy tojást, egy kevés zsemlemorzsát és zöldfűszert
  4. Minden palacsintába egy salátalevelet teszünk, ebbe helyezzük a tölteléket, ezután felgöngyölítjük a palacsintákat
  5. Egy tepsit kivajazunk és kilisztezünk, és beletesszük a palacsintákat
  6. Készítünk egy, a palacsinta tésztához hasonló keveréket, hozzáadjuk a sajtot és a tejfölt
  7. A palacsintákra helyezünk néhány szelet paradicsomot, majd ráöntjük a sajtos keveréket, és az egészet megsütjük

#okostipp Zöldfűszerrel díszítjük, és szeletelve tálaljuk. A receptet BD ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére