•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sajtos makaróni

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, a makarónit forrásba lévő sós vízben főzzük ki.
  2. Közben egy serpenyőben a zsírjára pirítjuk a bacont és ha már elég ropogós, hozzáadjuk az újhagymát, amit 3-4 percig pirítunk, majd félreteszünk.
  3. A vajból, a lisztből, a tejből, a tejszínből besamelt készítünk, amit ízesítünk mustárral és szerecsendióval, majd 1-2 percig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.
  4. Ha besűrűsödött húzzuk félre a tűzről, adjuk hozzá a sajtok 2/3-át és keverjük össze. Ízesítsük sóval, borssal, kakukkfűvel.
  5. Tálalás előtt szórjuk meg az apróra vágott petrezselyemzölddel.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére