•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sajtos rudacskák

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Egy edényben összekeverjük a vajat, az olajat, a sót, a parmezánt és a vizet
  2. Fokozatosan hozzáadjuk a lisztet
  3. Egy sima felületen 10 percig gyúrjuk a tésztát, amíg puha, rugalmas nem lesz
  4. Egy tepsit kikenünk olajjal, beletesszük a tésztát és megforgatjuk, hogy minden része olajos legyen
  5. Melegen hagyjuk kelni, 10 percig (én a mikróba tettem)
  6. Időközben 200 Celsius fokra hevítjük a sütőt
  7. Négybe vágjuk a tésztát és aztán minden darabot több részre (attól függően milyen vastagra szeretnénk a rudacskákat)
  8. Mindegyik darabot vékony, 20 cm hosszú rudacskákra sodorjuk (vagy amilyen hosszúra akarjátok), és egy kikent tepsibe tesszük kb
  9. 1 cm távolságra egymástól
  10. 20 percre betesszük az előmelegített sütőbe (remélem több türelmetek lesz, és szebbek lesznek a ti rudacskáitok)
  11. Nekem 16 db jött ki
  12. Hagyjuk lehűlni
  13.   A receptet Rebella ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére