•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sajtos-sonkás-virslis töltött csirkemell

Hozzávalók
  • virsli (csirke) sonka sajt vaj só, bors csirkemell
  • csirkemell virsli (csirke) sonka sajt só, bors vaj
  • csirkemell virsli (csirke) sajt vaj só, bors sonka
  • csirkemell virsli (csirke) sonka sajt vaj só, bors
  • csirkemell (csirke) sonka sajt vaj só, bors virsli
  • csirkemell virsli (csirke) sonka vaj só, bors sajt
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Vágd ketté a csirkemellet, majd szeleteld fel úgy, mint mikor rántott húst készítesz
  2. Ízesítsd sóval és borssal, majd kend be vajjal
  3. A csirkemell filére tegyél egy szelet sonkát, egy virslit és sajtot
  4. Tekerd fel, majd fogd össze fogpiszkálókkal
  5. Ízlés szerint ízesítheted, ha szükséges
  6. Helyezd őket egy tepsibe, és takard le alufóliával
  7. 200°C fokra előmelegített sütőben süsd 15 percig
  8. Ezt követően távolítsd el az alufóliát, majd helyezd vissza a sütőbe 15 percig, de ezúttal 150°C fokra
  9. A töltött csirkemell receptet Droopina ajánlotta
Szólj hozzá!
 
  • 45 perc
  • Normál elkészítés
 
  • 60 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 90 perc
  • Normál elkészítés
 
  • 45 perc
  • Húsos fogások
  • Normál elkészítés
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat