•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Saláta leves füstölt oldalassal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hagymát 3,5 liter sós vízben megfőzzük
  2. A fejes salátát felaprítjuk, kissé megforgatjuk a 4 deka forró zsírban, majd fél deci vízzel leöntjük
  3. A füstölt oldalast megfőzzük 2,5 dl vízben
  4. Amikor a hagyma már félig megfőtt, hozzá adjuk a fejes salátát, meg az oldalast
  5. A tejfölt összekeverjük a tojások sárgájával és kevés liszttel és hozzá adjuk a leveshez
  6. Még 10 percet főzzük
  7. A tojások fehérjéböl rántottát készítünk, amit kicsi kockákra vágva hozzáadunk a leveshez
  8. A levest ecettel megsavanyítjuk és még 5 percet főzzük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére