•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

savanyított bableves tarhonyával

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A megmosott, sótól kiáztatott füstölt húst kockákra vágjuk és egy nagyobb edénybe helyezzük.

  2. Felöntjük vízzel és feltesszük főni. Időközben meghámozzuk és megmossuk a zöldségeket. A leveshez a forrás után egészben hozzáadjuk a paradicsomot és a hagymát. A többi zöldséget apróbb darabokra vágva tesszük a levesbe. Ízlés szerint sózzuk és hozzáadunk egy mokkás kanál piros ízvarázst.

  3. Amikor már közepesen megfőtt a levesünk beleteszünk 3-4 darab babérlevelet. Ettől lesz egy kicsit savanykás az íze. A főzési folyamat végén egy marék házi tarhonyát szórunk a levesbe és készre főzzük. A kész levest tálaláskor ízlés szerint hozzáadott ecettel tovább savanyítjuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére