•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Savanyított paprika káposztával töltve

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A mennyiségeket szemre és ízlés szerint válaszd ki
  2. A káposzta ízesítéséhez használj kakukkfüvet, oregánót, bazsalikomot és pár darab kapor szárat, a száraz fajtából
  3. Keményítőként használd a mustármagokat
  4. Mosd meg és magvald ki a paprikákat, majd egy kiskanál segítségével távolítsd el az ereket
  5. A káposztát vágd fel kisebb darabokra
  6. Használhatsz konyhai robotot is
  7. Reszeld bele a sárgarépát és keverd össze a kezeddel
  8. Hagyd pihenni 2 órát, hogy engedje ki a levét
  9. Szórj pár szem mustármagot a paprikákba
  10. Óvatosan töltsd meg őket a káposztával
  11. Tedd a paprikákat befőttes üvegekbe és öntsd fel sóoldattal
  12. A sóoldatnál 1 evőkanál sót használj 1 liter vízhez
  13. Mindegyik üvegbe tegyél végül 1 babérlevelet és egy kis borsot
Szólj hozzá!
 
  • 30 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 30 perc
  • Halas fogások
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 60 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 15 perc
  • Könnyen elkészíthető
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat