•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Savanyú halászlé

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Ezt a leves vagy apró halból vagy halfejből és 2-3 halfarokból készítik
  2. Egy apróra vágott hagymát beleteszünk egy edénybe és amikor elkezd főni, hozzáadjuk a megmosott és megtisztított rizst
  3. Amikor majdnem megfőtt, beletesszük a szeletekre vágott paprikát (vigyázzunk, hogy ne legyen csípős)
  4. Amikor a leves újra főni kezd, hozzáadjuk a lehéjazott, kimagozott és szeletekre vágott paradicsomot, a megtisztított, megmosott és feldarabolt halat és az előre megfőzött és lehabozott káposztalét
  5. 10-15 perc múlva megnézzük, hogy a hal meg van-e főve, de óvatosan, nehogy leálljon a főzése, különben szétmegy
  6. Amikor a leves elkészült, levesszük a tűzről és hozzáadjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet és kaprot, lefedjük és még pár percig úgy hagyjuk

#okostipp Ízlés szerint sózzuk és savanyítjuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére