•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Savanyú káposzta csirkemellel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A csirkemellet kockákra vágjuk, kevés olajon pirítjuk, Maggi ízvarázzsal és őrölt borssal fűszerezzük.

  2. A savanyú káposztát vízben kimossuk. Majd kicsavarjuk.

  3. A tejfölt, a tojást, a Maggi ízvarázzsal összekeverjük, a legvégén 15 dkg trappista sajtot keverünk hozzá. A csirkemellet, a savanyú káposztát és a tejfölös szószt összekeverjük, majd kiolajozott jénai tálba öntjük. Tetejét megszórjuk a maradék sajttal, majd készre sütjük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére