•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Savanyú káposzta leves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk, majd a zsírjában üvegesre pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott sertéshúst, a karikára vágott kolbászt, a paprikát és a paradicsomot. Babérlevéllel, MAGGI Ízvarázs ételízesítővel és borssal ízesítjük.
  3. Amikor a hús félig puha, hozzáadjuk a kimosott savanyú káposztát, felengedjük megfelelő mennyiségű vízzel, beleszórjuk az árpagyöngyöt és belekeverjük a tejfölt.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére