•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Savanyú káposztás és rizses felfújt

Hozzávalók
  • 1 fej savanyú káposzta2 kis csésze rizs2 kanál zsír5 dkg vaj15 dkg tejföl1 késhegyni bors2 kanál zsemlemorzsa
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A káposztát vékony csíkokra vágjuk, megmossuk, jól leszűrjük és félig megpároljuk
  2. A rizst külön megfőzzük és leöblítjük
  3. Egy formát kivajazunk, megszórjuk zsemlemorzsával, bele helyezünk egy réteg káposztát, egy réteg riszt és egy kevés borsot
  4. A rétegek közé zsemlemorzsát szórunk
  5. Tejföllel meglocsoljuk, megszórjuk zsemlemorzsával és rátesszük a vaj maradék részét
  6. Sütőben megsütjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére